Trainers

Al onze jachthondentrainers zijn bekend in de praktijkjacht en hebben ruime ervaring in het opleiden van hun eigen honden. Een aantal van hen is geregistreerd Kynologisch Instructeur.
Centraal staat, in een goede sfeer training volgen, waar gemotiveerdheid van de voorjager voorop staat. 

 

 

 

 

Dirk van 't Slot

 

 

Het boegbeeld van 't Sticht, 30 jaar als coördinator van deze jachthondentrainingsgroep. Zijn hele leven heeft hij al honden, waarbij in het bijzonder de Duitse Staande Draadhaar. Waar hij niet onverdienstelijk mee is geweest en nog steeds is, in diverse disciplines. Maar bovenal is Dirk een echte man van de praktijk. Zijn kracht ligt om voorjagers hun hond te leren lezen. Vanuit de basis zijn diverse trainers binnen 't Sticht opgeleid. Van mooi hondenwerk, kan hij enorm genieten.

Hij is geregistreerd Kynologisch Instructeur Jacht.

Marijke Barnhoorn

Coördinator
06-53 44 90 27‬

 

 

Al jaren verbonden met jachthondentraining 't Sticht en is een pure voorjaagster van de Voorstaande hond (DSD). Door haar ruime ervaring in de praktijk en in de diverse wedstrijdvormen, kan ze in haar training ook prima overweg met andere type honden. Hierbij staat motivatie en rust voorop en past ze ook nieuwe inzichten van training toe.
Zij is geregistreerd kynologisch instructeur

Marjo Hagoort

 

 

Is, naast haar werk voor diverse andere jachthondenverenigingen,  al jaren verbonden aan jachthondentraining 't Sticht en behalve jachthondentrainer secretaris voor de jachthondenproeven.
Ze heeft samen met haar Heidewachtels een variatie van successen behaald zowel in het werk voor als na het schot. Ze jaagt en werkt volop met haar honden zowel in Nederland als in het buitenland. 
Deze ervaring weet ze prima te vertalen in haar trainingsaanpak, is gedreven combinaties op een hoger plan te krijgen.

Ze is geregistreerd Kynologisch Instructeur.

Arie Verweij

 

 

Zijn ras is echt de draadhaar en werkt hier veel mee , een man van de praktijk. Wist al 2 keer op de Nimrod te komen en was hier niet onverdienstelijk. In zijn jachthondentraining neemt hij een bak vol enthousiasme mee en weet zijn ervaring goed over te brengen. Arie kan volop genieten van combinaties die goed werken en gemotiveerd zijn.

Martein de Jong

 

 

Het werken met zijn labradors en dat dan vooral in Engeland, is zijn grote passie. Hierbij is een hoge mate van africhting noodzakelijk en deze ervaring past hij toe in de training. Individuele aandacht en rust kenmerken zijn aanpak van training. Weet de groep te enthousiastmeren en evalueert wat goed gaat of beter kan.

Ab van Dijk

 

 

"De aanhouder wint", dat is hem op het lijf geschreven. Hij heeft een voorliefde voor labradors, welke hij zowel in de praktijk als op de wedstrijden inzet. Ab creëert een sociale, leuke sfeer.

Piet Stigter

 

Al jaren een bekend gezicht binnen onze trainingsgroep, echte man van de praktijk. Jaagt al zijn hele leven, waarin hij altijd zelf zijn honden heeft afgericht. Cursisten zijn altijd dol op hem en neemt alle moeite er een gezellige groep van te maken.

Bart van Harten

 

 

Al jaren een bekend gezicht binnen de draadharen en betrokken bij 't Sticht. Momenteel heeft hij een labrador. Bart is nog niet zo als trainer binnen de groep en is nog volop in ontwikkeling, maar neemt zijn ervaring wel mee vanuit eigen africhting en de jacht

 

 

Lianda Bassa

 

 

Het voorjagen van de Duitse Staande Draadhaar is haar met de paplepel ingegoten en haalde recent haar akte. In Lianda haar training staat structuur en basis voorop, waar de puntjes op de spreekwoordelijk ï worden gezet. Als beginnende trainer dient zij haar sporen nog te verdienen.