Gouden Erespeld Raad van Beheer voor Dirk

Tijdens de SJP in Tull en 't Waal op 27 augustus jl. werd aan Dirk de gouden erespeld van de Raad van Beheer uitgereikt.Een wel verdiend eerbetoon voor zijn meer dan 40 jaar inzet voor het jachthondenwerk binnen de provincie Utrecht en de Vereniging Vrienden Duits Draadhaar.

Lees meer »

Inschrijving jachthondenproeven gewijzigd

Tot nu toe werd de inschrijving voor alle SJP’s opengezet op één datum en voor alle MAP’s op één -latere- datum. Dat gaf, direct na de openstelling, een enorme run op de inschrijvingen. Deelnemers moesten lang van tevoren beslissen of en wanneer zij aan een proef mee wilden doen.

Lees meer »

Nu ook puppyjachttraining

Bij Jachthondentrainingsgroep 't Sticht is het nu ook mogelijk je aan te melden voor puppyjachttraining. Let op het aantal plaatsen is beperkt. Neem daarom, ruim voor je je pup krijgt, contact met ons op via het contactformulier.

Lees meer »

Beperkte trainingsmogelijkheden door nieuwe Corona maatregelen

In verband met de  nieuwe Corona-maatregelen zal er op beperkte schaal training verzorgd worden.De jonge honden training en een aantal wintertrainingen wordt in kleine groepjes gegeven van maximaal 3 cursisten.Degenen die zich opgegeven hebben voor de wintertraining die wel doorgaan,  krijgen van hun trainer bericht. 

Lees meer »

Geen A-diploma's in Tull en 't Waal

Ondanks dat er geen A-diploma werd behaald op de proef in Tull en 't Waal, kunnen we terugkijken op een geslaagde dag. Niet alle deelnemende cursisten gingen met het gewenste diploma naar huis maar de tweede plaats in de B en de eerste plaats in de C werd door cursisten van 't Sticht bezet.

Lees meer »

Drie SJP's in de Provincie Utrecht

In de provincie Utrecht zullen in augustus en september drie Standaard Jachthondenproeven (SJP's) worden gehoudenOnze trainingsgroep organiseert op 15 augustus as een SJP op Recreatieterrein Tull en Het Waal

Lees meer »

Toch weer officiële SJP's en MAP's

De Commissie Jachthondenproeven heeft besloten om een versoepeling toe te passen op het eerder genomen besluit om alle Jachthondenproeven dit jaar niet door te laten gaan. Dit betekent dat er vanaf 15 augustus a.s. Standaard Jachthonden Proef (SJP) met maximaal 75 deelnemers, de Provinciale Jachthonden Proef (PJP) en Meervoudige Apporteer Proeven (MAP) met inachtneming van een Corona protocol mogen worden georganiseerd. De inschrijving gaat open op 13 juli (voor de SJP's) en 14 juli (voor de MAP's).Dit betekent dat, als we toestemming krijgen van de terreinbeheerder, onze SJP op Tull en 't Waal gewoon doorgaat! Leden van de KNJV Utrecht en KNJV leden die trainen bij ons hebben de eerste 10 dagen na open van de inschrijving voorrang bij inschrijving.

Lees meer »

Trainingen weer hervat

Vanaf 1 juni is het in de Veiligheidsregio Utrecht geldende samenscholingsverbod van meer dan 3 personen,  wat in deze regio ook gold voor jachthondentraining, omgezet naar 30 personen. We mogen dus weer trainen!!Wel natuurlijk met de regel: hou 1,5 meter afstand en kom niet op training als je corona-achtige klachten hebt. 

Lees meer »