Inschrijven voor jonge honden training gewoon mogelijk

In deze training voor jonge honden wordt naast gehoorzaamheid en steadiness gewerkt aan de basisvaardigheden om door te kunnen stromen naar de reguliere vervolgtrainingen in voorjaar/zomer of wintertraining. De training is bedoeld voor honden die net uit de pyppytraining komen en nog te jong zijn om in te stromen in de reguliere groepen. Inschrijven hiervoor is het hele jaar mogelijk  

Lees meer »

Gouden Erespeld Raad van Beheer voor Dirk

Tijdens de SJP in Tull en 't Waal op 27 augustus jl. werd aan Dirk de gouden erespeld van de Raad van Beheer uitgereikt.Een wel verdiend eerbetoon voor zijn meer dan 40 jaar inzet voor het jachthondenwerk binnen de provincie Utrecht en de Vereniging Vrienden Duits Draadhaar.

Lees meer »

Inschrijving jachthondenproeven gewijzigd

Tot nu toe werd de inschrijving voor alle SJP’s opengezet op één datum en voor alle MAP’s op één -latere- datum. Dat gaf, direct na de openstelling, een enorme run op de inschrijvingen. Deelnemers moesten lang van tevoren beslissen of en wanneer zij aan een proef mee wilden doen.

Lees meer »

Nu ook puppyjachttraining

Bij Jachthondentrainingsgroep 't Sticht is het nu ook mogelijk je aan te melden voor puppyjachttraining. Let op het aantal plaatsen is beperkt. Neem daarom, ruim voor je je pup krijgt, contact met ons op via het contactformulier.

Lees meer »

Beperkte trainingsmogelijkheden door nieuwe Corona maatregelen

In verband met de  nieuwe Corona-maatregelen zal er op beperkte schaal training verzorgd worden.De jonge honden training en een aantal wintertrainingen wordt in kleine groepjes gegeven van maximaal 3 cursisten.Degenen die zich opgegeven hebben voor de wintertraining die wel doorgaan,  krijgen van hun trainer bericht. 

Lees meer »

Geen A-diploma's in Tull en 't Waal

Ondanks dat er geen A-diploma werd behaald op de proef in Tull en 't Waal, kunnen we terugkijken op een geslaagde dag. Niet alle deelnemende cursisten gingen met het gewenste diploma naar huis maar de tweede plaats in de B en de eerste plaats in de C werd door cursisten van 't Sticht bezet.

Lees meer »