Welke jachthondentraining kan 't Sticht u bieden?

C-training

C-training is erop gericht dat aan het einde van het seizoen de hond, luistert, steady is en bereid tot apport te land en te water en niet bang is voor het schot.

B-Training

Hierbij wordt het C-gedeelte verder uitgebreid. Aan het einde van het seizoen is de hond onder appel, markeert & apporteert dummy én wild, zwemt over water voor apport op commando, zoekt vrijelijk in dichte dekking.

A-Training

De hond beheerst reeds de C- en de B-onderdelen. Waarbij aan het einde van het trainingsseizoen, de hond zich laat dirigeren naar een specifiek punt en kan de hond over water zelfstandig een sleepspoor uitwerken, beiden ten behoeve van een apport van wild.

Winter-Training (voor bestaande cursisten)

Voor degenen die reeds eerder bij 't Sticht getraind hebben,  organiseren wij , bij voldoende deelname wintertraining. Ook voor anderen is het mogelijk hier op in te schrijven wanneer er plaatsen beschikbaar zijn. 

Masterclass

De combinaties die minmaal -2 SJP A-diploma's- hebben behaald, kunnen hiervoor in aanmerking komen en is alleen op uitnodiging.

MAP-Training

Momenteel bieden wij geen Map training aan. Gekeken wordt of hier in de toekomst, bij voldoende belangstelling, mogelijkheid toe is.
Om aan MAP training deel te kunnen nemen moet uw hond minimaal op B-niveau zijn. De trainers bepalen of het niveau wat u en uw hond hebben voldoende is om aan de training mee te kunnen doen.